Автомобилски навигациинаведените модели се погодни за примање и испраќање пораки во GPS infonet системот

nüvi® 2557 со мапи на цела Европа

Оваа навигација со своите врвни функции и класичен изглед сигурно ќе биде најчест избор за купувачите на автомобилски навигации во 2014 година. Без проблем може да се користи и за примање и испраќање на пораки помеѓу диспечерот и возачот. Една од главните карактеристики на овој уред е што тој има напреден софтвер, наречен Guidance 2, кој на брз, интуитивен начин ги зголемува брзината и точноста на пребарувањето и рутирањето во секојдневното возење. Промената на временските зони е авоматска. Располага со 5 инчен екран, чувствителен на допир, кој автоматски ротира ако ја свртите навигацијата од хоризонтална во вертикална положба. Многу корисна опција е поделбата на екранот на два дела секогаш кога ќе се најдеме пред некоја важна раскрсница, кружен тек или излез од автопат.


Останете поврзани со нас за најновите информации!