Ако досега само сте размислувале ЗА GPS КОНТРОЛА повеќе нема причина да чекате, затоа што
пред Вас е најдобрата понуда во светот,
со неверојатни цени за опрема и месечна претплата! Софтверот подеднакво работи
добро на компјутер, таблет или смарт телефон, поврзани на интернет.
Побарајте понуда!
Вашите возила се на само ЕДЕН КЛИК ОД ВАС Зголемете го приходот за 30% и намалете ги трошоците за гориво и одржување за повеќе од 25% со користење на нашиот GPS систем! Побарајте понуда!

GPS infonet систем за контрола на возилаКликнете на копчето за да ја погледнете презентацијата

Видео

АКЦИЈА!

Запознајте се со најновата акција за новомонтирани уреди ... повеќе

 •  

  Лоцирање

  Системот овозможува лоцирање на возилата во реално време со добивање на информации за тоа дали моторот работи или не, брзината, километражата, нивото на гориво и вртежите на моторот.

 •  

  Историја

  Оваа опција се користи ако сакате да ја видите патеката на движење на возилата, во временски интервал кој ќе го одберете.Тука е можно да се добијат графикони за горивото и други параметри.

 •  

  Извештаи

  На располагање ви се повеќе видови извештаи. На пример, од стандардниот извештај може да се види времето кога возилото се движело/мирувало, колкава е потрошувачката на гориво и друго.

 •  

  Настани

  Можете да генерирате разни настани, за кои ќе бидете едноставно и брзо информирани, како на пример информација за влез/излез од некоја гео-зона, кога дозволената брзина е прекорачана и друго.

 •  

  Комуникација

  Системот овозможува двонасочна комуникација меѓу диспечер/возач, преку Garmin навигациски уреди. Можете да испраќате и примате неограничен број пораки и тоа целосно бесплатно!

Останете поврзани со нас за најновите информации!